Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на носачи

Здравейте колеги.. тъкмо си реших проблема със селеспийда,( много благодарности на колегата ФИОРЕ). Бях за малко извън Бг и като се върнах колата трака ама се къса, жената я карала в дупките.. то има ли път без дупки с тези строежи, деба и държавата скапана. въпроса ми е могат ли да се оправят носачите, или да ги сменям..и ако ги сменям каква марка да са и колко струват че чух едни цифри..ебаси.

аз сменях долни носачи и тампони: носачи бяха по 180лв.Горните май вървят към 70-80лв.При мен много хлопаше ама се оказа че само долните са за смяна.Абе към 500 лв. приготви да имаш.....
    156 1.8 TS '98

Comment

http://drive.bg/index.php?ModelId=214&cPath=9_78
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първо провери тампоните на стабилизиращата щанга !
        Ако не са те тогава скачаи на носачи !

П.П. в един сервиз смених всички носачи и накрая се оказа,че тропането не било от тях а били тампоните на стабилизиращата
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

и аз имам едно такова почукване и се самнявам че е от тампоните на стабилизиращата щанга,може ли някои да ми каже какви са цените на тампоните горе*доло че не сам ходил по магазините да провера,пак и парво мисля да ида на диагностика и след това да купувам каквото и да било,ако знаете и дали много време отнема смяната МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН
          ALFA 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vovata
            Първо провери тампоните на стабилизиращата щанга !
            Ако не са те тогава скачаи на носачи !

П.П. в един сервиз смених всички носачи и накрая се оказа,че тропането не било от тях а били тампоните на стабилизиращата
            и при мен беше от там. не си спобням точно но мисля че около 160 лв беше щангата. тогава сменях и други неща и ще излъжа за цената.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от HRI100_H
              и аз имам едно такова почукване и се самнявам че е от тампоните на стабилизиращата щанга,може ли някои да ми каже какви са цените на тампоните горе*доло че не сам ходил по магазините да провера,пак и парво мисля да ида на диагностика и след това да купувам каквото и да било,ако знаете и дали много време отнема смяната МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН
              Не прави грешката да взимаш обикновенни тампони за стабилизиращата щанга издържат по 5к км вземи си полиуретанови от ХЕЕД-91
              http://www.heed-auto.com/
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

колеги и аз ще сменям носач долен лев щот шарнира сие заминал,това ще стане в събота.купих носача 170 лева а за работата незнам колко щеме издрусат но какво дасе прави обичамеси колите нали
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

я да ползвам темата - значи ако имам потропване само отдпред вдясно а в ляво не тропа - туй трябва да е от носач най вероятно а?

знам че не може да се каже със сигурност от растояние, но все пак?

И ме интересува как може да се проверят амортисьорите дали са заминали - по точно ако някои знае сервиз със стенд във ВТ подходящ за диагностика на цялото окачване
                  Honda CB 500
                  Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                  Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                  Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

я да ползвам темата - значи ако имам потропване само отдпред вдясно а в ляво не тропа - туй трябва да е от носач най вероятно а?
                    Може и само тампон да е. А може и биалета да е!

Comment

то това тропане може да нее от носач защото носачите са много здрави,при мен е шарнир но той сам по себеси несе сменя а се сменя целия носач.такаче може да е и от това както про мен.откарай я на майстор той щети каже каде я боли

Comment

Като говорим за тропане,носачи , втулки и т.н имам един въпрос .В района на Окръжна болница /София/ отремонтират шарнири ,втулки,тампони.Ако някой знае нещо нека сподели,може някой колега да не му се дават/или да няма/ толкова пари.Азочаквам тези дни по-точно инфо и ще драсна някой ред. Разбира се най-добре са истински и нови части ,но парите ......
                        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

По темата с носачите.... казаха ми че шарнирите са заминали и трябва да се сменят.. стрували 300 лв. някой колеги писаха че са купили за по 170 ама, това как е възможно..? Абе отидоха още 700лв.

Comment

Какво е това 300 лв ?
                            Долен носач около 200 лв (носач с тампони и шарнир)
                            горен носач около 100 лв (носач с тампони и шарнир)

Comment

това 300лв е чисто дране заеби много бее

Comment

Working...
                              X